Uit de hand gelopen date…..10

Ik had een beetje mixed feelings over scene op de A12 parking, toen ik ’s avonds frisgewassen op de bank zat. Chiel had me mooi in de problemen gebracht door mijn lijf aan te bieden bij Big Willem en ik moest daar wel zo snel mogelijk iets op bedenken. Ik had mijn plan klaar en ging vermoeid maar voldaan naar bed toe.. Ik kleedde me netjes aan en ging vol goede moed naar mijn werk toe, het was tenslotte een gewone maandag, toen ik eerst mijn mail had gelezen liep ik met een stapel papieren onder mijn arm richting het magazijn. Ik keek even rond en zag dat de boys allemaal druk aan het werk waren, ze lopen orders met 3 man, Big Willem zat op zijn vaste stek en de staigiar, een donkere knul uit de US, stond dozen dicht te plakken. Ik liep het kantoor in en Big Willem keek me verbaasd aan, van top tot teen bekeek hij mij en zei: Nou mevrouwtje, je ziet er anders uit dan gisteren, strak mantelpakje hoor en pump ipv witte gympen, ik herken je bijna niet, en klopte met zijn hand op zijn gsm die op het bureau lag. Ik sprak heel rustig tegen Willem: Chef, ik was niet blij met wat Chiel me had geflikt en wil hier ook graag een boodschap achterlaten: We doen of dit nooit gebeurd is, je praat er met niemand over en laat het filmpje ook nooit aan iemand zien, anders doe ik aangifte tegen je wegens verkrachting en ik denk dat de gevolgen voor jou uiteindelijk een hoop stof zal doen opwaaien. Een arm vrouwtje zullen ze eerder geloven, dan een wilde kerel met baard. Ik draaide me om en liep het kantoor uit, zonder op een antwoord af te wachten.
Het was nu al weer weken rustig en ik had van Chiel ook niets meer vernomen, weet niet precies hoe mijn boodschap bij Big Willem was geland, mss had hij Chiel ook meteen ingelicht. Ik kreeg op een vrijdag ochtend een app met een link naar een internetsite, de afzender was de jongste, dat jochie van de sessie van de blokhut… Ik heb er niet direct naar gekeken, maar ’s avonds heb ik thuis de link geopend op de laptop. Ik kwam op een pay site waar je allerlei BSDM-video’s en filmpjes kon bestellen. Ik keek naar een aantal hits die ik voor me zag en schrok van eentje: “Dutch soccermom gangraped on carpark”. Ik begrijp voldoende Engels dat dit mss wel om mij ging. Na het aanklikken kon ik de trailer bekijken, wat ik ook maar deed. Het filmpjes begon met een fragment dat Chiel me staat te kussen tegen het hek aan, vervolgens stond hij me vaginaal en ook snel anaal te neuken, waarna ik een klap in mijn gezicht kreeg en door de Oostblokkers te grazen werd genomen. Na 20 seconden popte een login scherm op, waarbij je creditcard werd gevraagd om verder te kunnen. Ik klikte het weg en las waar de film overging. Ik het beknopte Engels was het verhaal van een man die met zijn vriendin ging neuken in de buitenlucht, toen ze werden overvallen. De slet was gemaakt voor misbruik. Ik schrok ervan en vermoedde dat het toch geen toeval is geweest, daar op de parking met die 3 chauffeurs. Ik klikte op de aanbieder van de film en zag dat hij nog 3 andere films had, twee over mij en eentje van een onbekend meisje. De andere films waren: “Dutch milf fucked on cowfarm” en “I fucked my friends wife”, nou…erg creatief is Chiel dus wel geweest. Ik had dit nooit verwacht, dat Chiel dus kennelijk geld met mij verdiende, niet alleen via Big Willem, maar ook op het internet. Tja, mijn vrienden komen toch nooit op dit soort sites en oplossen zou mij toch niet lukken.
Ik kreeg later op de avond een app van Chiel: ik pik je zondag op om 14.00 uur, kleding maakt niks uit, alles gaat uit. Ik was verbouwereerd en appte een vraagteken naar hem, het enige wat ik terugkreeg was: Gloryhole! Ik had de laptop nog steeds open staan en zocht het op via Google, de sites waar ik heen moest waren allemaal 18+ en ik had al snel door wat de bedoeling was. Je had twee varianten: 1 was alleen pijpen en 2 was pijpen en neuken, de meeste vrouwen waren naakt en je wist niet wie je had verwend, dus dat was zijn bedoeling. Ik liet het maar rusten, en wachtte af tot zondag, hihi.
Ik had weer netjes verzorgd en stond strak op tijd te wachten bij de voordeur, de kleding maakte niks uit dus ik had voor de verandering maar weer hetzelfde joggingpak aan, lekker soepeltjes. Chiel belde aan en na een kus in de deuropening liepen we naar zijn auto en reden direct weg. Na wat koetjes en kalfjes vroeg ik: ik heb je producten op het net gezien van mij, volgens mij word jij daar erg opgewonden van? Hij knikte en vertelde dat het lustopwekkend werkte om mij te onderdrukken en daarna te showen aan derden. Waar gaan we nu hee, vroeg ik? We gingen naar een garagebedrijf een aantal dorpen verder, was van een oom van hem, zei hij. Toen we aankwamen liepen we snel door naar binnen en toen we het gangetje inliepen deed hij ineens een deur open en zei: Je weet de bedoeling Anouk? Ik knikte van ja en hij vroeg me mijn kleding uit te trekken wat hij zo zou ophalen, alleen mijn gsm mocht ik erbij houden. Ik stapte het kamertje in en zag een kleine flat screen aan de muur hangen, een klein krukje stond in het midden en er lang een rol wc papier in de hoek, wow..wat een romantisch kamertje lachte ik, hahaha. Ik kleedde me helemaal uit en legde mijn kleding bij de deur, toen ik diverse mannen stemmen hoorde, de deur ging open en Chiel pakte snel mijn kleding op en zei: Als je stopt doe ik de deur open en stuur ik ze naar binnen, meteen deed hij de deur weer dicht. Ik was even verbaasd, maar ging op het krukje zitten wachten en keek om me heen, ik telde totaal drie wanden en drie gaten. Ik schrok omdat er geluid uit de flat screen kwam en ik draaide me om, waarbij ik mezelf zag zitten op een klein krukje. He..dacht ik nog, er hangt hier dus een camera, er zat een camera boven mijn hoofd en naast elk gat zat een kleine webcam geplaatst. Ik vond dat Chiel het weer goed had bedacht allemaal, toen de mannenstemmen luider werden en ik geluiden hoorde buiten het hokje.

Ik dacht een bekende stem te horen, maar daar had ik verder geen tijd voor, want ik zag tot mijn verrassing een eerste piemel door een gat heen komen. Hij was nog wel half slap, maar ik pakte hem beet en trok hem langzaam stijf, toen ik mijn eerste gloryhole pijpbeurt ging beginnen. Ik wist niet wie het was en hoeveel ik er ging krijgen. Ik zoog hard aan de eikel en hoorde gekreun aan de nadere kant, toen ik ertegenover ook een piemel zag verschijnen. Ik stak mijn arm uit en kon er net bij, dus trok ik deze ook maar stijf, in mijn hoofd begon nu al het vraagstuk of ik me moest laten neuken door die pikken, want een beetje trekken en zuigen is ook niet alle voor ze. Ik was al een beetje nat geworden en spuugde op mijn hand en maakte mijn kutje verder nat en ging staan, draaide me om en de pik die ik aan het pijpen was, mocht als eerste in mijn kutje komen. Ik bukte en voelde hoe hij probeerde mij te penetreren, terwijl ik de andere pik naar binnen slokte en vol overgave begon te pijpen. Het gat in de achterwand, onder de flat screen, liet een hand zien die mij bij mijn tiet pakte en aan mijn tepel begon te draaien, hmmm, ik vond dit wel geinig. Zowel de neuker als de pijper vonden het heerlijk en kreunde lichtjes, ook ik kreunde door het geneukt in me en de zoekende handen over mijn tietjes. Ik liet de pik uit mijn mond glijden en wisselde van positie, de andere pik gleed moeiteloos bij me naar binnen en ik ging verder met pijpen, waarbij ik mezelf proefde toen ik de pik schoon had gelikt, hahaha. Ik had in de gaten dat de mannen dit wel erg lekker gingen vinden en het benieuwde hoe lang dit ging duren. Ik hoorde de neuker achter me zeggen: Dit wijf neukt echt heerlijk, ik ga zo d’r kutje volspuiten. Dit klonk echt als Arno, een medewerker uit ons magazijn! Ik schrok zo dat ik stopte. Hé, zei de stem, wel doorgaan slet, ik wist het zeker, dit was Arno. Meteen kreeg ik een app binnen…Chiel: doorgaan anders komt hij naar binnen… Kut, Chiel weet meer, dacht ik het al. Ik ging voorlopig maar door met neuken en ik hoorde voor mij: Ja man, die slet zuigt als een dolle. Kut dacht ik, dat klinkt als John, ook een medewerker uit het magazijn. Wat heeft Chiel nu weer bedacht? Ik voelde dat beide heren het niet al te lang zouden houden en keek bij toeval op de flat screen: Kutzooi, dacht ik, ik zag idd John, Arno, Henk, Big Willem en onze donker stagiair staan. Ik stond hier dus ff de bemanning van ons magazijn af te werken, zonder er weet van te hebben. Als één van de dames die alles doet op het gebied van financiën, gestudeerd en altijd op en top verzorgd en perfect gekleed, staat hier nu naakt als hoer de werklui te bedienen met niks anders als mijn lijf, terwijl zij er (hopelijk) geen weet van hebben. Oh, Chiel, vuillak, dacht ik nog, toen ik een hoop kabaal hoorde aan de andere kant van het muurtje.

De eerste golf zaad spoot hard achter in mijn keel en binnen onafzienbare tijd kwam de andere lading vaginaal bij me naar binnen. Ik hoorde de jongens joelen, zo, die zit hahaha, hoorde ik John zeggen. Ik voelde me enigszins misbruikt, maar de lust factor kam ook weer om de hoek zetten. Ik maakte me los van de twee gaten en drukte het zaad uit mijn kutje, toe ik alweer twee nieuwe piemels zag verschijnen door de gaten in de wand. Ik wist al welke er zouden komen, een zwarte en een witte…maar dan wel de dunne, die van Big Willem zou pas als laatste komen. Ik begon maar meteen met stijf trekken en de zwarte pik was als eerste stijf dus die mocht meteen de poes in. Ik vond de grootte erg meevallen en bewoog rustig mee, toen de deur ineens openvloog. Chiel stond daar met zijn camcorder en begon mijn kutje direct te filmen. Na enkele pomp bewegingen ging hij verder naar mijn koppie, waar ondertussen ook een lul in hing. Hier zij hij, doe deze maar op en gaf me een Zorro achtig masker. Ik deed het meteen en vroeg toen pas waarom: De mannen mogen zo direct op het grote V scherm meekijken wat jij hierbinnen doet, dus je wilt waarschijnlijk onherkenbaar blijven..toch? Voor ik kon antwoorden liep Chiel weg en sloeg de deur dicht met een klap. Ik hoorde Chiel zeggen: willen jullie je slet zien zuigen? De mannen klonken eensgezind en ik denk dat er een scherm aanging, want er was een hoop gejoel te horen. Ik wisselde van positie en de pik van Henk schoof bij me naar binnen. Ik had echt nooit gedacht dat ik deze mannen zo mijn lijf zou laten gebruiken, toen ik Chiel hoorde zeggen: kom op, stond hem in der kontje.. Ik voelde Henk zijn pik naar achter halen en hij probeerde hem in mijn kont te krijgen. Ik hielp hem maar, voordat Chiel weer ging binnen zou komen of erger! Henk zijn pik drukte tegen mijn anus en met tegenzin voelde ik hem naar binnen schuiven. Henk zette het meteen op een neuken en ik denk dat hij binnen de minuut klaarkwam. Het was maar een klein beetje zaad wat hij in me spoot, dus ik trok me zelf terug.
Ik draaide me om en nam de stagiair meteen over in mijn kontje, niks afvegen of schoonmaken. Hij was groot genoeg om te laten kreunen, dus de mannen lachten het uit en hij kreeg complimentjes als: Alabama black snake, black rider en nog meer onzin. Tegenover me zag ik overduidelijk de pik van Big Willem door het gat verschijnen, een dikke brede eikel met daarachter een boomstam van een lul omringd met veel schaamhaar. Ik na de ik in mijn mond en hij smaakte vies, ik moest bijna kokken en hoorde Willem aan de andere kant lachen, de klootzak wist dus dat hij met mij te doen had. Ik liet me niet kennen en zoog zo hard als ik kon aan zijn pik en probeerde al zijn bloed naar zijn lid te krijgen. Willem vond het kennelijk lekker, want ik hoorde hem luid kreunen, toen ik John hoorde zeggen: Hey Willem wat kijk je nou op je gsm, je wordt afgezogen door de zus van Zorro, hahaha. Willem mompelde wat over geile wijven, ik wist wel beter, hij bekeek het filmpje van mij wat hij geschoten had op de parking. Ik voelde hoe de bruine pik op het punt van knappen stond, dus kreunde ik wat harder en riep: Yes fuck me, oohhh, fuck me! Een reactie liet niet lang op zich wachten en hij kwam spuiten klaar in mijn kontje, wat nu wel een flinke lading was. Nu was het aan mij, ik maakte mijn kutje nat met een beetje spuug en draaide me om naar Big Willem, wetende wat er komen ging.
Willem zei: Nou jongens, jullie hebben allemaal al lekker in dit kutje en kontje mogen neuken, maar ik zal het nu ff afmaken, die vuile slet achter het muurtje. Haha, de mannen lachten allemaal en de opmerkingen waren niet van de lucht: zal wel een sletje hier uit het dorp zijn, kan zeker niet beter krijgen, mss een hulpeloos moedertje, of gewoon een geile milf die thuis wat tekort komt. Willem begon te lachen en zei: Tja mannen, het kan ook een sjieke doos uit de grote stad zijn, die zich liever laat neuken door echte mannen zoals wij zijn, kan ze gewoon ff zijn wie ze echt is, een gebruiksvoorwerp, hahaha, bulderde hij, terwijl hij zijn pik in mijn strakke doos probeerde hem erin te proppen. Het deed een beetje pijn, maar met een harde beuk zat hij in me, ik liet een luide kreun horen. Willem begon meteen hard in me te stoten en Chiel had het scherm zo ingedeeld dat het ene helft de webcam op mijn kutje en de andere was van de muur ertegenover. Wow, riepen de mannen toen ze dit beeld zagen, het is gewoon een lekker Milf met een prettig lichaam, pas op Willem dat je haar niet uitscheurt… Willem liet meteen van zich horen: Dat wil ik juist, laat die Milf maar lekker afzien en van mij part schreeuwt ze de hele tent bij elkaar, hahaha, bulderde Willem. John zei: Ik zal dat ding es lekker aan d’r tieten zitten en ik zag een hand uit de achterwand komen die heerlijk met mijn borsten begon te spelen, hmm, een grote pik tussen mijn benen en een heerlijke boezem massage toch nog lekker, zo’n neukmiddagje met collega’s. Wie had dit ooit verwacht.

Ik voelde hoe Willem het moeilijk begon te krijgen, toen ik langzaam probeerde het zaad uit mijn kontje te drukken, het sijpelde langzaam naar buiten, over Willem heen, ik moest tussen het kreunen door ook een beetje lachen hoe ik hem nu voorzag van het zaad van zijn twee collega’s. Het duurde niet lang of Big Willem begon hard te kreunen en ik riep: Okay sweethart, give me all you’ve got.. Willem beukte bijna door de muur heen en kwam kreunend klaar als een oude stier. Hij pompte nog een beetje na en trok langzaam zijn lul uit mijn kutje, toen er een golf zaad meekwam naar buiten. De mannen waren ervan onder de indruk en het feest was over. Ik hoorde ze nog een paar flauwe grappen maken en de stemmen verdwenen in het garagebedrijf. Ik lag uitgeput in het hokje, toen de deur openging en Chiel breeduit stond te lachen, meekomen jij, zei hij. We liepen het garagebedrijf in en hij zette me tegen een werkbank aan en begon me achterlangs ruw te neuken, pakte me hardhandig bij mijn tieten beet en pompte hard in me, kennelijk moest hij van zijn lust en zaad af, wat ook niet lang duurde, kreunend kwam hij klaar en spoot mij voor de laatste keer vol. Mijn handen, borsten, benen en buik zaten vol met zwarte vegen van de werkbank en ik hing half over het gereedschap heen wat op de werkbank lag. Een luchtsleutel en hamer drukte pijnlijk in mijn linker tiet en toen Chiel klaar was trok hij langzaam zijn pik uit mijn gebruikte, rode kutje, terwijl hij langzaam achteruit liep en een camcorder in zijn hand. Hmm, hij was dus weer bezig met opnamens. Hey Milf, riep hij, Turn around! Ik draaide me om naar de camera en liet hem mijn vieze smeer lijf zien met een kutje en kontje waar van alles uitlekt. Ik stak mijn tong uit en deed mijn handen voor mijn gezicht, daar stond ik dan helemaal naakt op mijn blote voetjes, smerig in een garage bedrijf.. Chiel begon te lachen en klikte de cam uit. Wordt vervolgd!

Ik had een beetje mixed feelings over scene op de A12 parking, toen ik ’s avonds frisgewassen op de bank zat. Chiel had me mooi in de problemen gebracht door mijn lijf aan te bieden bij Big Willem en ik moest daar wel zo snel mogelijk iets op bedenken. Ik had mijn plan klaar en ging vermoeid maar vo

Plaatsingstijd: 1 jaar geleden Woorden: 2946 woorden
Vandaag: 1 x bekeken Totaal: 2372 x bekeken
0 0
Lekker0808 1 jaar geleden

wat schrijf toch heerlijke geile verhalen zit met een harde lul te lezen